

فیلینگ لب
لیفت صورت
پروتز گونه
برداشت غب غب

و اعتماد به نفسی باور نکردنی به شما هدیه خواهد شد

چه ویژگی هایی زیبانو را متمایز می سازد؟
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

آرایشگران حرفه ای
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

محصولات برند
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

رعایت اصول بهداشتی
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.





رازهای زیبایی در زیبانو
لورم ایپسوم یا طرح نما به متنی آزمایشی و بیمعنی در صنعت چاپ، صفحهآرایی و طراحی گرافیک گفته میشود. طراح گرافیک از این متن به عنوان عنصری از ترکیب بندی برای پر کردن صفحه و ارایه اولیه شکل ظاهری و کلی طرح سفارش گرفته شده استفاده می نماید.
رفلکسولوژی
یک هنر شفا دهنده ۴،۰۰۰ ساله است که فقط چند مطالعۀ پزشکی از مزایای آن برای بدن
کاشت ناخن
کاشت ناخن پودری از لحاظ زیبایی و مقاومت رتبه ی اول را به خود اختصاص داده است.
تعرفه پیشرفته خدمات زیبانو
فول بادی
فول بادی
فول بادی
فول بادی
فول بادی
فول بادی
فول بادی
کل صورت
جلو گردن
جلو گردن
خط ریش
پشت لب
کل صورت
گودی کمر
کل صورت
چرا باید به زیبایی اهمیت داد؟
-
رنگ مو بدون آمونیاک: راهنمای جامع و تخصصی برای آرایشگران و علاقهمندان حرفهای
در برند لیلا صداقت، ما سالهاست که با تکیه بر تجربه حرفهای و بهروزترین تکنیکهای رنگ و دکلره، به کار با رنگهای بدون آمونیاک توجه ویژهای داریم. در این مقاله، بهصورت علمی و کاربردی به بررسی ساختار این رنگها، مزایا، معایب، تأثیرشان بر فرآیند دکلره و نکات حرفهای در استفاده از آنها میپردازیم.
-
شپش موی سر
شپش موی سر (Pediculus humanus capitis) ـ عوامل، انتقال، درمان، نقش حیوانات خانگی و تاثیر شرایط محیطی این مقاله توسط لیلا صداقت تهیه شده است تا اطلاعات.
-
دلایل سبز شدن رنگساژ مو و راهکارهای حرفهای جلوگیری از آن
موهای ایرانی معمولاً دارای درصد بالایی از یوملانین (قهوهای ـ مشکی) هستند. در فرآیند دکلره، این موها اغلب در پایههای زرد یا نارنجی متوقف میشوند. اگر در چنین پایههایی از رنگساژهای سرد (مثل دودی یا زیتونی) استفاده شود، ترکیب زرد + آبی = سبز میشود و مو تناژ سبز پیدا میکند.

